Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Produkt dnia
MOTOCYKL KEEWAY SUPERLIGHT
MOTOCYKL KEEWAY SUPERLIGHT
8 400,00 zł
szt.
MOTOCYKL KEEWAY RKSi Sport (CBS) Euro4
MOTOCYKL KEEWAY RKSi Sport (CBS) Euro4
7 600,00 zł
szt.
QUAD ATV CF MOTO C-FORCE 820 EPS CFMOTO
QUAD ATV CF MOTO C-FORCE 820 EPS CFMOTO
38 900,00 zł
szt.
QUAD ATV CF MOTO C-FORCE 850 EFI EPS CFMOTO
QUAD ATV CF MOTO C-FORCE 850 EFI EPS CFMOTO
44 900,00 zł
szt.
QUAD ATV CF MOTO C-FORCE 520 L EFI
QUAD ATV CF MOTO C-FORCE 520 L EFI
24 900,00 zł
szt.
QUAD ATV CF MOTO C-FORCE 520 L EFI EPS
QUAD ATV CF MOTO C-FORCE 520 L EFI EPS
27 900,00 zł
szt.
QUAD ATV CF MOTO C-FORCE 450L EFI 4x4 CFMOTO
QUAD ATV CF MOTO C-FORCE 450L EFI 4x4 CFMOTO
23 900,00 zł
szt.
MOTOCYKL BAJAJ PULSAR RS 200
MOTOCYKL BAJAJ PULSAR RS 200
12 999,00 zł
szt.
POLARIS RZR 570
POLARIS RZR 570
61 999,00 zł
szt.
POLARIS RZR S 1000 EPS
POLARIS RZR S 1000 EPS
86 999,00 zł
szt.
POLARIS RZR XP4 1000 EPS
POLARIS RZR XP4 1000 EPS
109 999,00 zł
szt.
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie pod numerem .

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl